top of page

CENTRALE VERWARMING IN KONTICH, ANTWERPEN

Een prijsofferte voor uw verwarming?

CENTRALE VERWARMING IS EN BLIJFT POPULAIR OM EEN WONING OF KANTOOR TE VERWARMEN. HET BIEDT COMFORT, VOOR ELKE WONING IS ER EEN PASSENDE OPLOSSING EN DE VERBRUIKSKOSTEN BLIJVEN BEPERKT.

VERWARMINGSSPECIALIST VAN INSTALLATIE TOT ONDERHOUD

Hierbij is het natuurlijk wel noodzakelijk dat uw centrale verwarming volgens de regels van de kunst wordt geïnstalleerd en onderhouden. Bob Van De Vyfeyke is de specialist in centrale verwarming in Kontich, Antwerpen en elders in Vlaanderen. Zowel bij bedrijven als particulieren komen we graag over de vloer.

ONDERHOUD EN INSTALLATIE VAN UW VERWARMINGSKETEL

Het is wettelijk verplicht om uw verwarmingsketel op regelmatige basis te onderhouden. Ook de plaatsing van een nieuwe verwarmingsinstallatie moet aan heel wat regels voldoen. Ga daarom in zee met een verwarmingsspecialist als Bob Van De Vyfeyke voor de plaatsing en het onderhoud van uw centrale verwarming, conform de wettelijke voorschriften en vergezeld van de nodige onderhoudsattesten.

AFSPRAAK MAKEN?

Het onderhoud of de plaatsing van uw verwarming in vakkundige handen? Aarzel niet contact met ons op te nemen voor een offerte voor uw centrale verwarming in Kontich, Antwerpen of elders in Vlaanderen.

bottom of page