top of page

OP ZOEK NAAR EEN VAKKUNDIGE LOODGIETER IN KONTICH OF ANTWERPEN?

Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan voor uw loodgieterij

DAG IN DAG UIT VERBRUIKT U VOLOP WATER IN HUIS, VAN DOUCHE- EN KEUKENKRAAN TOT TOILET. VAN ZODRA UW VANZELFSPREKENDE SANITAIRE INSTALLATIE OF LOODGIETERIJ GEBREKEN VERTOONT, VERLAAGT UW WOONCOMFORT, LUXE EN GEBRUIKSGEMAK AANZIENLIJK.

UW LOODGIETERIJ VOLLEDIG IN ORDE DANKZIJ BOB VAN DE VYFEYKE

Niets zo vervelend! Gelukkig is Bob Van De Vyfeyke uw uitgelezen loodgieter in Kontich, Antwerpen of elders in Vlaanderen om uw loodgieterij deskundig te plaatsen of te herstellen.

ZAAKVOERDER BIJ DE WERKEN

We werken vaak voor verzekeringen. De zaakvoerder is telkens aanwezig bij inspecties met experts. Ook bij lekdetectie is de zaakvoerder steeds aanwezig op de werf.

lekdetectie
nieuwe douche

VAN PLAATSING EN RENOVATIE TOT HERSTELLING

Ondervindt u problemen met uw leidingen? Hebt u waterschade? Wilt u een enkele kraan vernieuwen of uw bad vervangen door een douche? Of wilt u misschien een volledige plaatsing van leidingen? Vermijd problemen en schakel de hulp in van loodgieter Bob Van De Vyfeyke. Wij voeren al uw loodgieterij uit volgens de kneepjes van het vak, of het nu om een plaatsing, vervanging, herstelling of renovatie gaat. Wij staan bovendien voor absolute kwaliteit en realiseren uw werken aan een scherpe prijs.

PRIJSOFFERTE VOOR UW LOODGIETERIJ?

Wij komen graag bij u langs om een gedetailleerde prijsofferte voor u op te stellen, inclusief maximum uitvoeringsprijs. Contacteer ons en wij helpen u zo snel mogelijk verder voor uw grote of kleine loodgieterij!

bottom of page